Brand story Mestimo - bijuterii din argint placat cu aur vermeilBrand Story Mestimo Jewelry

Inspirat de o poveste autentică, M’estimo este brandul de bijuterii care celebrează feminitatea în cea mai pură formă a sa. Cu un nume ce denotă încredere în sine și, mai mult decât atât, o perpetuează, brandul surprinde în atribute – calitate, atenție la detalii și unicitate. Ne-am dorit să reinterpretăm bijuteriile într-un stil fresh, contemporan, în care calitatea să facă acea subtilă diferență. Am creat piese care să reziste în timp, cu un design elegant pentru femeia modernă și sofisticată, care își poate dărui o bijuterie cu simplitate și bucurie. Bijuteriile M’estimo sunt delicate, expresive și atent lucrate de către designerii noștri. Create să fie purtate în ținute de zi cu zi sau accesorizate unei rochii cocktail, argintul este materialul nucleu, completat de pietrele prețioase și semi-prețioase, esența brandului. Creativitatea și imaginația maeștrilor bijutieri ne-au inspirat să aducem la viață acele colecții de bijuterii care să-ți completeze ținutele zilnice; pe care să le accesorizezi cu ușurință încrederii tale și pe care să ți le dedici ție, fie în momentele importante, fie ca un simplu cadou sau simbol al recunoștinței pe care ți-o porți.
Există ceva magic în a purta pietre prețioase și semi-prețioase. Bijuteriile evidențiază puterea, vulnerabilitatea și feminitatea și adaugă o notă subtilă de lux a vieții de zi cu zi. În plus, sunt acele obiecte pe care tu le însuflețești. Ele îți poartă încrederea și autenticitatea mai departe – către visurile tale și către ceea ce țintești tu.

Mission, vision, values

Misiune:
Misiunea noastră este aceea de a accentua frumusețea și determinarea femeilor și de a le încuraja să devină cea mai bună versiune a lor, în tot ceea ce își propun.

Viziune:
Viziunea noastră este aceea de a deveni sursa de inspirație feminină, în orice moment al vieții. Astfel, bijuteriile devin o alegere naturală, un moment de captatio pentru fiecare privire.

Valori:
Valorile noastre sunt tangibile și conectate cu atributele vieții: bucuria de a celebra un moment important, simplitatea de a-ți dărui ție însuți o clipă de bucurie, recunoștința pentru tot ce te înconjoară, pasiunea pentru frumusețe și curajul de a transforma imposibilul în posibil.

Mantra
Esenta brandului M’estimo
Bijuteriile M’estimo sunt dedicate ție. Piesele versatile pot fi îmbinate și accesorizate după propriul stil, în culori, design-uri și forme diferite. Definite de minimalism, ele sunt potrivite oricând, oriunde, în orice moment. Fără reguli. Exprimă-te cu naturalețea și poartă-le alături de încrederea în tine – cel mai elegant accesoriu al personalității tale.

Brand Story Mestimo Jewelry