Pentru fiecare zi și fiecare stil: Niciodată nu sunt prea multe perechi de cercei!

Cercei argint cu pietre semiprețioase

Prima pagină » Bijuterii Damă din Argint cu Pietre Semiprețioase » Cercei Argint cu Pietre Semiprețioase

Afișez toate cele 20 de rezultate

FILTRU CULOARE

Filtrează după preț

Pentru fiecare zi și fiecare stil: Niciodată nu sunt prea multe perechi de cercei!

Cercei argint cu pietre semiprețioase

Colecția noastră de cercei pentru femei este confecționată din argint pur 925 și argint cu un strat gros de aur vermeil 18k, cu o gamă încântătoare de pietre semiprețioase, printre care malachit, topaz, opal etiopian, turcoaz, onix și zirconiu natural. Fiecare pereche este atent concepută pentru a capta și reflecta splendoarea pietrelor, adăugând un plus de strălucire și culoare oricărui ansamblu. Stilurile variază, de la modele discrete și elegante, potrivite pentru purtarea zilnică, la piese spectaculoase care atrag atenția la ocazii speciale. Acești cercei argint sunt alegerea perfectă pentru femeile care doresc să-și îmbunătățească garderoba cu o notă de eleganță și caracter personal.

Bijuterii argint cu pietre semiprețioase

Toate pietrele noastre prețioase sunt minerale autentice, apreciate pentru frumusețea, longevitatea și raritatea lor.

Piatră naturală Zircon

Acești cercei din argint cu pietre semiprețioase de zirconiu natural combină eleganța atemporală cu o sclipire contemporană, designul lor elegant le face perfecte pentru orice ocazie. Zirconiul natural, apreciat pentru strălucirea sa impecabilă și gama sa de culori, adaugă versatilitate acestor cercei argint, facându-i ideali pentru femeile care prețuiesc frumusețea și durabilitatea. Un accesoriu esențial pentru orice colecție de bijuterii, acești cercei sunt o încântare pentru orice femeie.

Piatră naturală Turcoaz

Acești cercei deosebiți, confecționați din argint 925 și încrustați cu turcoaz natural, sunt o piesă de bijuterie distinctă ce aduce un omagiu frumuseții naturale. Cu nuanța lor captivantă de albastru-verde, cerceii strălucesc de autenticitate și stil, fiind perfecți pentru a adăuga un accent de culoare oricărui look.

Piatră naturală Malachit

Modelul de cercei placați cu aur combină materiale premium cu malachit, o piatră semiprețioasă cunoscută pentru verdele său intens și modelele distinctive care seamănă cu inelele copacilor. Elementele din malachit conferă cerceilor un aer de mister și frumusețe naturală. Indiferent dacă au un design simplu sau elaborat, cerceii cu malachit au un impact vizual puternic, atrăgând atenția și admirând privirile. Dincolo de aspectul lor izbitor, malachitul este considerat că oferă protecție, absorbind energiile negative și promovând echilibrul emoțional. Acești cercei reprezintă o alegere excelentă pentru cei care caută atât stil, cât și potențialul pentru beneficii spirituale. Alegerea perfectă pentru cei care își doresc să combine frumusețea estetică cu beneficiile spirituale ale pietrelor semiprețioase.

Piatră naturală Topaz

Purtând acești cercei topaz, nu numai că vă veți bucura de un accesoriu uimitor, ci veți beneficia și de vibrațiile pozitive și de claritatea emoțională asociate acestor pietre semiprețioase. Aceste bijuterii unice devin astfel nu doar un accesoriu care vă va completa stilul, ci și un talisman personal care vă susține bunăstarea interioară.

Piatră naturală Onix

Acești cercei argint cu pietre onix adaugă un plus de eleganță oricărei ținute. Piatra semiprețioasă neagră a onixului, renumită pentru nuanța sa profundă și simbolul puterii, conferă cerceilor un aer misterios și sofisticat. Versatilitatea acestor bijuterii le face potrivite atât pentru ocazii formale, cât și casual, oferind un look distinctiv și modern.

Fiecare pereche de cercei din colecția M'estimo este concepută cu grijă, îmbinând cu succes stilul clasic cu moda actuală. Varietatea de forme și nuanțe disponibile permite alegerea unor cercei simpli pentru un aspect modest sau a unor modele îndrăznețe și colorate, perfecte pentru a însufleți orice ținută. Calitatea și durabilitatea sunt priorități majore pentru M'estimo, garantând că fiecare pereche de cercei poate fi purtată și apreciată mulți ani de acum înainte.

Certificatele emise de ANPC – Direcția Metale Prețioase și Centrul Gemologic Român atestă autenticitatea bijuteriilor.