M’estimo se mândrește cu un angajament neclintit față de calitate și autenticitate, reflectat prin certificările obținute. Avem autorizația ANPC – Direcția Metale Prețioase pentru operarea cu metale prețioase și marcarea bijuteriilor. Aceasta confirmă respectarea strictă a standardelor de calitate și legalitate în ceea ce privește utilizarea metalelor prețioase.

M’estimo este o marcă a S.C. Omninova S.R.L. cu sediul social în Mun. Constanța, Str. DE158 sola 28, parcela A157, Lot1,2,3, incintă depozit logistic Aqua Center, Jud. Constanța, înregistrată la Reg. Comertului Constanța sub nr. J13/2581/06.12.2013, cod unic de înregistrare 32554861, având obiect principal de activitate cod CAEN 4791 – Comenzi cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet. În temeiul prevederilor OG nr. 190/2000 privind regimul metalelor prețioase și pietrelor prețioase în România, Omninova S.R.L este autorizată de ANPC prin Autorizație Nr. 0012380/07.11.2022 si are stabilită Marca de responsabilitate “ME” prin Adeverința Nr. CT/MR/95 din 20.10.2022.

Certificări Bijuterii Mestimo Argint Pietre Semiprețioase, M'estimo se mândrește cu un angajament neclintit față de calitate.

În plus, autenticitatea pietrelor semiprețioase din colecțiile noastre este susținută de Certificatul Centrului Gemologic Român. Acesta atestă calitatea excepțională a pietrelor folosite, reflectând angajamentul M’estimo de a vă oferi bijuterii împodobite cu pietre naturale autentice, fiecare fiind selectată pentru frumusețea și puritatea sa.

Certificări Bijuterii Mestimo Argint Pietre Semiprețioase, M'estimo se mândrește cu un angajament neclintit față de calitate.

Suntem mândri să anunțăm că brandul M’estimo este oficial înregistrat la Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO) din data de 13.06.2024, nr. certificat 018991188. Acest pas important confirmă angajamentul nostru față de calitate, autenticitate și protecția creativității noastre.

De asemenea, suntem onorați să deținem Certificatul RJC (Responsible Jewellery Council) pentru fabrica noastră. Acest certificat se concentrează pe respectarea Codului de Practici al RJC, un standard emblematic pentru lanțul de aprovizionare al bijuteriilor, care abordează o gamă largă de probleme ale lanțului de aprovizionare, incluzând etica în afaceri, drepturile omului, performanța socială și de mediu. Certificarea RJC reflectă angajamentul nostru față de responsabilitatea socială și durabilitatea în industria bijuteriilor, asigurând clienților noștri că bijuteriile M’estimo sunt produse într-un mod etic și responsabil.

Certificări Bijuterii Mestimo Argint Pietre Semiprețioase, M'estimo se mândrește cu un angajament neclintit față de calitate.

Certificări Bijuterii Mestimo Argint Pietre Semiprețioase