Descopera bijuterii unice: brățările pentru femei din argint și aur vermeil. Detaliile rafinate și strălucirea lor subtilă îți completează cu grație fiecare ținută!

Brățări damă argint și aur vermeil

Prima pagină » Bijuterii Damă din Argint cu Pietre Semiprețioase » Brățări Damă Argint și Vermeil Aur M'ESTIMO

Afișez toate cele 17 rezultate

FILTRU CULOARE

Filtrează după preț

Pune-ți în valoare încheietura cu brățări delicate sau îndrăznețe.

Brățări damă argint și aur vermeil M'estimo

Colecția noastră se distinge prin calitatea și varietatea sa. Brățările M’estimo sunt realizate din argint pur 925, cunoscut pentru strălucirea sa de durată și rezistența la uzură. Pentru un plus de eleganță, oferim și brățări din argint cu un strat generos de aur vermeil de 18 k, o opțiune excelentă pentru cei care preferă tonurile calde aurii, fără a sacrifica calitatea. Colecția noastră cuprinde o gamă diversă de stiluri, de la zale delicate și brățări cu pandantive până la brățări elegante și cercuri moderne. Fiecare brățară dama argint si aur vermeil este concepută pentru a echilibra perfect confortul și stilul, complementând alte bijuterii pentru a crea ținute personalizate.

Bijuterii din argint

Argintul 925 este un metal prețios compus din 92,5% argint pur. Este extrem de durabil și conceput pentru a fi purtat zi de zi. Prin placarea cu rodiu, bijuteria din argint capătă un luciu și o strălucire remarcabile, oferind în același timp protecție împotriva zgârieturilor și petelor.

Bijuterii placate cu aur – vermeil 18k

Nu trebuie să confundăm placarea cu aur vermeil și simpla placare cu aur. Aurul nostru vermeil este un strat gros de aur solid de 18 carate aplicat pe argint 925, ceea ce înseamnă că va rezista mai mult în timp. Grosimea stratului de aur vermeil este de cinci ori mai mare decât în cazul placării obișnuite. Beneficiezi de aspectul și senzația bijuteriilor din aur la o fracțiune din preț.

La Mestimo, credem în exprimarea stilului unic al fiecăruia. Oferim o gamă largă de stiluri și pietre prețioase pentru a-ți personaliza aspectul. Copletează-ți look-ul cu inele argint sau coliere asortate și apreciază frumusețea atemporala și versatilitatea brățărilor noastre din argint pur 925 sau aur vermeil 18k.

Certificatele emise de ANPC – Direcția Metale Prețioase și Centrul Gemologic Român atestă autenticitatea bijuteriilor.