CERTIFICAT DE CALITATE ȘI GARANȚIE 

Prin prezentul certificat emis de S.C. OMNINOVA S.R.L., cu sediul in Mun. Constanța, având CUI RO32554861, J13/2581/2013, se atestă că bijuteriile M’estimo – inele, cercei, brățări, coliere, pandantive – îndeplinesc cerințele de calitate în conformitate cu normele legale în vigoare.

Termenul de garanție pentru bijuteriile noastre este de 2 ani pentru orice lipsă de conformitate existentă la data vânzării. Drepturile consumatorului sunt conforme cu OUG 140/2021, Legea 449/2003, OG 21/1992 și nu sunt afectate de condițiile de garanție.

Durata medie de utilizare a bijuteriilor este de 5 ani. Garanția comercială privind defectele este de 14 de zile de la data livrării. Garanția se asigură prin înlocuire sau returnarea banilor în termen de 15 zile de la notificarea neconformității, dacă se confirmă faptul că defectul nu este imputabil consumatorului.

Clientul beneficiază de posibilitatea de a schimba sau returna produsul în termen de 14 de zile de la data livrării, doar prin prezentarea facturii și numai dacă produsul nu a fost purtat, are intact (nerupt) sigiliul atașat produsului la momentul livrării, nu prezintă semne de uzură datorate manevrării defectuoase și este returnat în ambalajul original, complet și nedeteriorat.

Garanția nu include deteriorările provocate bijuteriei din cauza accidentelor, neglijenței, utilizării necorespunzătoare, altor factori care nu au legatură cu defectele de material sau manoperă, precum si deteriorările datorate nerespectării indicațiilor menționate în cadrul Instrucțiunilor pentru întreținerea bijuteriilor comunicate la data vânzării produselor.

CERTIFICAT DE AUTENTICITATE

Felicitări! Ai achiziționat o bijuterie M’estimo autentică, realizată manual prin tehnici tradiționale, din Argint 925‰ placat cu rodiu  sau din Vermeil, adică un strat gros de 2,5µ de Aur 18k (750‰) aplicat peste argint 925‰, bijuterie simplă sau innobilată cu pietre naturale, prețioase sau semiprețioase. Bijuteriile M’estimo sunt marcate în conformitate cu legislația în vigoare, sub îndrumarea ANPC – Direcția Metale Prețioase. Autenticitatea și caracteristicile metalului prețios, precum și a pietrelor prețioase sau semiprețioase încrustate în montura bijuteriilor sunt garantate pe viață.

Bijuteriile M’estimo sunt produse handmade si conțin doar pietre naturale prețioase sau semiprețioase. În urma procesului de tăiere a pietrei, bijuteriile M’estimo prezintă diverse nuanțe, tipare și poate chiar mici imperfecțiuni datorită faptului că sunt pietre naturale și nu create în laborator. Aceste aspecte conferă bijuteriei unicitate și reprezintă o valoare, nu un defect.

INSTRUCȚIUNI PENTRU ÎNTREȚINEREA BIJUTERIILOR

  1. Păstrați bijuteria în săculețul primit odată cu produsul.
  2. Folosiți laveta primită pentru a șterge periodic bijuteria. Aceasta contine o soluție specială, deci nu o imbibați in alcool sau alte substanțe.
  3. Bijuteriile trebuie să fie ultimile accesorii care se pun când ieși din casă și primele care se scot când ajungi acasă. Nu le folosi in timpul activităților casnice în care este posibil să intre în contact cu diverse substanțe chimice care pot afecta metalul și nici în cadrul activităților fizice în care pot suferi deteriorări mecanice.
  4. Metalul prețios își poate schimba culoarea în timp dacă intră frecvent în contact cu agenți precum parfum, loțiuni, apă sărată, clor, sulf, fixative pentru păr.
  5. Evitați șocurile mecanice, loviturile bruște sau contactul cu materiale abrazive care pot deteriora bijuteria sau montura pietrei.

Poartă-le alături de încrederea în tine, cel mai elegant accesoriu al personalității tale!

www.mestimo.ro