Inspiră-te, alege, combină și lasă-i să te admire. Fără reguli.

Coliere argint cu pietre semiprețioase

Prima pagină » Bijuterii Damă din Argint cu Pietre Semiprețioase » Coliere Argint cu Pietre Semiprețioase

Afișez 1 - 40 din 45 de rezultate

FILTRU CULOARE

Filtrează după preț

Inspiră-te, alege, combină și lasă-i să te admire. Fără reguli.

Coliere argint cu pietre semiprețioase

Colecția noastră de coliere prezintă eleganța clasică a argintului 925 pur și strălucirea aurului vermeil de 18k, oferind atât bijuterii discrete pentru uzul obișnuit, cât și piese spectaculoase pentru ocazii deosebite. Această colecție variată are ceva pentru fiecare gust, de la piese delicate până la statement-uri îndrăznețe.

Bijuterii din argint

Argintul 925 este un metal prețios compus din 92,5% argint pur. Este extrem de durabil și conceput pentru a fi purtat zi de zi. Prin placarea cu rodiu, bijuteria din argint capătă un luciu și o strălucire remarcabile, oferind în același timp protecție împotriva zgârieturilor și petelor.

Bijuterii placate cu aur – vermeil 18k

Nu trebuie să confundăm placarea cu aur vermeil și simpla placare cu aur. Aurul nostru vermeil este un strat gros de aur solid de 18 carate aplicat pe argint 925, ceea ce înseamnă că va rezista mai mult în timp. Grosimea stratului de aur vermeil este de cinci ori mai mare decât în cazul placării obișnuite. Beneficiezi de aspectul și senzația bijuteriilor din aur la o fracțiune din preț.

Fiecare colier din colecția noastră este meșteșugit cu mare grijă, de la alegerea materialelor premium până la atingerile finale care dau viață fiecărei piese. Varietatea de stiluri, de la cele simple, cu linii delicate, până la cele ornamentate, cu pietre semiprețioase și detalii minuțioase, permite alegerea accesoriului ideal pentru orice moment.