Ambalaj livrare comanda bijuterii MestimoLivrarea Produselor

Livrarea este gratuită pe teritoriul României, pentru orice comandă, indiferent de valoarea acesteia.

Pentru comenzile plasate pe teritoriul Europei, livrarea se efectuează cu un cost suplimentar de 50lei, excepție fiind următoarele țări: Belgia, Luxemburg, Danemarca, Lituania, Finlanda Olanda, Suedia, Elveția, costul de livrare fiind  100lei.

Comenzile dvs. vor beneficia de serviciul de livrare oferit de partenerul nostru de încredere, DPD Curier. Livrarea se va efectua la adresa specificată în Formularul de Comandă și va fi gestionată atât prin intermediul rețelei extinse de agenții DPD Curier, cât și prin sediile acestora distribuite pe întreg teritoriul României.

În procesul de livrare, un reprezentant al curierului DPD vă va contacta pentru a confirma detaliile livrării și pentru a obține eventuale informații suplimentare necesare procesului de expediere.

Pentru comenzile plasate pe teritoriul României, livrarea se efectuează rapid prin intermediul serviciului de curierat DPD. Procesarea comenzilor are loc într-un interval de 24-48 de ore de la momentul înregistrării acestora în sistem, în timpul programului de lucru, între orele 09:00 – 15:30, de luni până vineri.

Vă asigurăm că toate comenzile vor fi procesate în ordinea înregistrării lor în sistem. Comenzile plasate în cursul săptămânii vor fi procesate și pregătite pentru livrare în următoarea zi lucrătoare. În cazul comenzilor plasate în timpul weekend-ului, acestea vor fi procesate începând cu prima zi lucrătoare.

Vă rugăm să luați în considerare că în perioadele cu promoții și în lunile Februarie, Martie, Noiembrie și Decembrie, preluarea și pregătirea comenzilor poate dura până la 48 de ore. Livrarea coletului, după preluarea acestuia de către curier, se va realiza într-un interval de 2-3 zile lucrătoare.

                                                                     Modalități de plată

Prețul produselor afișate pe site este final și include TVA, taxe vamale, transport extern, impozite și taxe aferente produsului comercializat. S.C. OMNINOVA S.R.L. poate acorda în anumite situații discounturi sau poate opera reduceri ale prețului produsului fără vreo obligație sau fără anunț prealabil.

Bijuteriile M’estimo au preț fix per bucată, în funcție de model, nu se comercialilează la gramaj.

Important! Reducerile operate de Black Friday sau alte campanii promoționale cu discount mai mare de 20% sunt maximale și nu se cumulează cu alte reduceri (ex. de genul 10% discount pentru prima comandă sau pentru abonarea la newsletter).

În cazul unor produse existente pe www.mestimo.ro cu preț 0lei se considera o eroare de operare și preț nejustificat de mic, astfel încât ne rezervăm dreptul de a nu onora comenzi de produse cu preț 0lei (cu scuzele de rigoare pentru confuzia creată clienților).

Prețul final plătit de client este format din prețul produsului și cheltuielile de expediție. Plata se poate face ramburs la curier (numerar sau card), prin card bancar sau prin transfer bancar în contul nr. RO49BTRLRONCRT0237169401 deschis la Banca Transilvania Sucursala Constanța, titular cont S.C. OMNINOVA S.R.L. sau RO87TREZ2315069XXX030490 deschis la Trezoreria Constanța.

Bucură-te de o experiență de plată completă, confortabilă și lipsită de stres prin MobilPay 3D Secure- soluția de plată cu cardul online, link de plată, plată în rate/rate egale cu cardul de cumpărături.

S.C. OMNINOVA S.R.L. nu percepe nici o taxă suplimentară clientului la cumpărarea produsului. Pentru orice taxă percepută suplimentar de terțe părți, vă rugăm să vă adresați imediat la contact@mestimo.ro .